Termeni și Condiții

Site-ul www.el-cafetal.com, este detinut si administrat de S.C. MAX PRO S.R.L., cu urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 32727610, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/99/2014, cu sediul in loc. Gura Raului, nr. 417, jud. Sibiu, Romania. Tel.: 0743 829 639; E-mail: contact@el-cafetal.com

Navigarea pe site-ul “el-cafetal.com” si plasarea de comenzi echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

“El-Cafetal” isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare in prealabil.

  • Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul “el-cafetal.com”
  • Client – persoana fizica sau persoana juridica care efectueaza o comanda pe site-ul el-cafetal.com
  • Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
  • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
  • Vanzator – societatea comerciala S.C. MAX PRO S.R.L., cu urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 32727610, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/99/2014, cu sediul in  loc. Gura Raului, nr. 417, jud. Sibiu, Romania Tel.: 0743 829 639; E-mail: contact@el-cafetal.com
  • Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
  • Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid

Continutul site-ului el-cafetal.com: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Utilizarea pe site-ul el-cafetal.com a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. el-cafetal.com nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Vanzatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Vanzatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Vanzatorul nu este raspunzatoar de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe “el-cafetal.com” au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@el-cafetal.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului el-cafetal.com sunt exprimate in Lei si contin T.V.A. in procent de 9%, respectiv 19%.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant “El-Cafetal” sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Data estimata de livrare poate varia in functie de produsele comandate.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora / in perioade foarte aglomerate (Paste, Craciun etc.)

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Vanzator, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.